Reader Comments

Veilige alternatieven voor steroïden die u moet kennen

by Dawson Douglas (2019-10-02)


Steroïden zijn synthetische stoffen die vergelijkbaar zijn met mannelijke geslachtshormonen. Ze worden gebruikt om spiergroei te bevorderen en seksuele kenmerken te ontwikkelen die aan mannen worden toegeschreven. Ze worden meestal voorgeschreven door medische professionals om bepaalde aandoeningen te behandelen, waaronder vertraagde puberteit, spieratrofie en zelfs impotentie.

Het probleem met steroïden is dat ze vaak worden misbruikt, vooral door atleten en bodybuilding-professionals en enthousiastelingen, vooral om spiergroei te versnellen en atletische prestaties te verbeteren. Misbruik kan ook leiden tot onaangename en zelfs levensbedreigende omstandigheden. Als gevolg hiervan wenden steeds meer mensen zich tot alternatieven voor steroïden om hen te helpen met hun bodybuilding-routine en hun uithoudingsvermogen te verbeteren.

Zijn er alternatieven voor steroïden?

Ja er zijn. In 2004 keurde het Amerikaanse congres een wet goed betreffende de wijziging van de wet die betrekking had op de productie van anabole steroïden, een gereguleerde stof. Dientengevolge hebben onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen zich gericht op het vinden en produceren van legale alternatieven voor steroïden die niet alleen veiliger maar ook gezonder zijn. Sommige hiervan zijn:

Eiwitsupplementen

Gewoonlijk zijn eiwitsupplementen doorgaans in poedervorm verkrijgbaar en zijn ze over het algemeen veilig en hebben ze zo min mogelijk bijwerkingen. De meest voorkomende bronnen voor deze poeders zijn soja of wei, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor veganisten en mensen die lactose-intolerant zijn.

creatine

Creatine is een soort aminozuur dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt, waardoor het zijn functies naar behoren kan vervullen. De stof lijkt effectief bij het vergroten van het spiervolume, een ideaal resultaat voor zowel bodybuilders als atleten. Creatine lijkt ook effectief in het verbeteren van atletische prestaties, maar alleen voor korte, snelle bursts. Het is niet effectief gebleken in het verhogen van het uithoudingsvermogen. Hoewel het lichaam de stof produceert, kan het ook worden aangevuld met voedselbronnen. Het is echter niet gereguleerd en er zijn bepaalde bijwerkingen waar u op moet letten bij hoge of te hoge doses.

L-Glutamine

L-Glutamine is een soort aminozuursupplement dat het spiervolume verbetert door de synthese van eiwitten in het lichaam te reguleren. Er is ook aangetoond dat het effectief is in het helpen van spieren sneller te herstellen in geval van blessures of na een training.

DHEA

DHEA of dehydroepiandrosterone is een andere stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het staat bekend als een hormoonvoorloper, een stof die het lichaam voorbereidt op latere productie van de geslachtshormonen oestrogeen, testosteron en progesteron. Als supplement wordt DHEA vaak gebruikt voor de behandeling van bijniermoeheid. Hoewel het een van de meest populaire alternatieven voor steroïden is, wordt aanbevolen om het onder toezicht van een arts in te nemen, zodat de dosering wordt gehandhaafd en de niveaus in het lichaam worden gereguleerd.

Bent u op zoek naar steroïde alternatieven die zowel legaal als veilig zijn? Voor juridische bodybuilding supplementen en anabole middelen, moet je mijn site bekijken: https://afslankpillennederland.com/crazybulk-d-bal/

ISSN: 1946-1879